Analyser

Apotekerforeningen analyserer løbende udviklingen i lægemiddelforbrug, medicinpriser og apoteksdrift. En række analyser bringes samlet i årbogen "Lægemidler i Danmark", mens andre analyser offentliggøres løbende. Analyserne fordeler sig inden for tre hovedområder: Økonomi og priser, Tilgængelighed og service samt Sundhed og medicinforbrug.

Håndkøbsmedicin

Økonomi og priser

Analyserne om Økonomi og priser viser blandt andet, at de danske medicinpriser ligger lavt internationalt set, og at priserne er faldet kraftigt siden 2000.

Ventetid på apoteket

Tilgængelighed og service

Analyser om Tilgængelighed og service viser kort afstand, kort ventetid og stor tilfredshed med apotekerne.

Tabletter

Sundhed og medicinforbrug

Analyser om Sundhed og medicinforbrug viser bl.a., at 700.000 danskere bruger mere end fem slags medicin.

Årbog - Lægemidler i Danmark

Årbog - lægemidler i Danmark

Få overblik over Apoteker-foreningens nøgletal for lægemidler og apoteker i Danmark.

Publikationer - sundhed

Apotekerforeningen dokumenterer sammen med Pharmakon apotekernes sundhedsfaglige indsats og fokus på patientsikkerhed.

Se publikationerne her