Andelen af borgere, der tager mere end 5 forskellige slags medicin - såkaldte polyfarmacipatienter - er størst i Region Nordjylland og mindst i Region Hovedstaden. Over 13 procent af nordjyderne bruger mere end 5 slags medicin, mens det kun gælder godt 10 procent af indbyggerne i hovedstadsregionen.
 
På grund af regionernes befolkningstal bor der dog flest polyfarmacipatienter i Hovedstaden sammenlignet med landets øvrige regioner. Der er cirka 170.000 polyfarmacipatienter i Region Hovedstaden, mens der er cirka 80.000 polyfarmacipatienter i Region Nordjylland.
 
Samlet set er der knap 700.000 polyfarmacipatienter på landsplan.
 
Region Hovedstaden har flest polyfarmacipatienter inden for næsten alle folkesygdomme. Der er dog flere polyfarmacipatienter i Region Syddanmark og Region Midtjylland, der tager medicin mod knogleskørhed.
 
Tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at der er en overrepræsentation af personer i behandling mod knogleskørhed på 20 procent i Region Midtjylland og omkring 10 procent i både Region Syddanmark og Nordjylland. I Region Sjælland er der en underrepræsentation på over 20 procent sammenlignet med landet som helhed.