I Danmark er det muligt at købe medicin online fra langt de fleste af landets apoteker – både receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin og apotekets andre varer. 

Der findes to ’rene’ onlineapoteker: Apopro og Webapoteket, som leverer til din adresse eller pakkeshop alt efter dit ønske. 

Det er apotekskæderne, der står for e-handlen på de tre andre hjemmesider. Ønsker du at e-handle på dit lokale apotek, kan du slå det op på Find apotek og se, hvilken webshop det er tilknyttet. 

De tre webshops tilbyder levering til adresse eller pakkeshop. I flere tilfælde er det også muligt at afhente bestillingen på apoteket eller få den leveret med apotekets bud i lokalområdet.

Her er en oversigt over de fem webshops.

Bestilling af medicin i appen 'apoteket'

Apotekerne har udviklet appen 'apoteket', hvor man kan få overblik over sine recepter og bestille receptmedicin. Man kan oprette en fast bestilling med det interval, man har brug for, for at købe medicin. Medicinen kan afhentes på apoteket eller på et af apotekets udleveringssteder. Desuden vil de fleste apoteker også tilbyde levering til adresse eller pakkeshop eller levering med apotekets bud i lokalområdet.

Man kan også bestille medicin til afhentning på apoteket uden at lave en fast bestilling.

Læs mere om appen 'apoteket'.

 

Online-rådgivning døgnet rundt

Apoteket er altid lige ved hånden. På apoteket.dk kan alle borgere få online-rådgivning døgnet rundt via en chat.