Apotekernes karrieresite er netop gået i luften. På www.apotekskarriere.dk kan unge lære mere om karrieremulighederne på apoteket. Her ligger bl.a. videoer og andet materiale om fire unges fortællinger om karriere på apoteket. Én af dem er den 27-årige farmaceut Kia Haubro, der ser apoteket som et oplagt sted at udfolde sine ambitioner og dyrke sit talent:

”Det er fedt at arbejde på apotek, fordi jeg hver dag bruger min viden om medicin til at gøre en forskel for andre mennesker. Når jeg går hjem efter arbejde, er det altid med en god følelse i maven. Hver dag føler jeg, at jeg har gjort en væsentlig forskel for mindst én person,” fortæller Kia Haubro.

På karrieresitet er der mulighed for at blive en del af apotekets talentbank og holde sig opdateret om de seneste karrieretilbud på landets apoteker. Man kan også søge efter apoteker – og måske en fremtidig arbejdsplads - i nærområdet.

På Facebook sidder 7 ambassadører klar til at chatte med alle om spørgsmål om en apotekskarriere. De vil også fortælle om deres egne erfaringer og oplevelser.

Følg ambassadørerne her:

Se artikel i Farmaci, oktober 2017: