Apoteket er for alvor blevet en del af sundhedssektoren og forventes at kunne levere mere end lægemidler til samfundet i fremtiden.

Apotekerne gør en stor forskel for folks helbred og sundhed ved at levere medicin og stadig flere sundhedsydelser til borgerne i samarbejde med bl.a. kommuner, plejehjem og praktiserende læger.
Antalsmæssigt er der sket en forrygende udvikling, idet der på bare tre år er kommet cirka 150 nye apoteksenheder fordelt over hele landet. Apotekerne har derfor brug for endnu flere højt kvalificerede farmaceuter, der har mod på en karriere i en innovativ sektor med mange karriereveje.

Hvis du vil høre mere om karrieremulighederne på apotek, så kom og vær med til Danmarks Apotekerforenings karrieredag. Du kan her høre oplæg fra foreningens formand, apotekere og unge apoteksansatte farmaceuter, gå på ”karriereindkøb” i basaren og snakke med personer, som brænder for at arbejde med sundhed på apotek. Karrieredagen afsluttes med en basar, hvor man kan få information og rådgivning om en karriere i apotekssektoren samtidig med, at der serveres tapas med et glas vin eller vand til.

Karrieredagen er målrettet farmaceutstuderende på kandidatuddannelsen fra KU og SDU.

Vi tilbyder gratis buskørsel fra Odense kl. 10.45 fra J.B. Winsløws Vej 19 og retur kl. 16.30 fra Bredgade i København.

Arrangementet holdes mandag den 25. juni 2018 fra kl. 13.00 til 16.00 hos Danmarks Apotekerforening i Dehns Palæ, Bredgade 54, 1260 København K.

Du tilmelder dig karrieredagen ved at sende en mail senest den 21. juni 2018 til karrieredag@apotekerforeningen.dk. Husk at angive navn, universitet, mail og telefon, samt om du ønsker gratis bustransport fra og til Odense. Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, og vi fylder op efter først til mølle-princippet. Alle vil få en svarmail med besked, om tilmeldingen er imødekommet, eller om man er registreret på en venteliste.

Vi glæder os til at byde alle farmaceutstuderende velkommen til karrieredag i Danmarks Apotekerforening.

Program for dagen

12.30 - Ankomst og check-in

13.00 - Velkomst ved Danmarks Apotekerforenings formand

Anne Kahns, apoteker, Esbjerg Jerne Apotek, og formand for DA

13.20 - Forskellige karriereveje for farmaceuter på apotek

 • Ledelse og drift af apotek
  Alexander Wiberg-Hansen, København Sønderbro Apotek
 • Det lægemiddelfaglige spor
  Kia Haubro, Ballerup Apotek
 • Sundhedsydelser og forebyggelse
  Hang Xing Zheng, Langeskov Apotek
 • Kvalitet og sikkerhed
  Lars Lyngsø-Dahl, Vanløse Apotek

14.30 - Apoteket - en innovativ og udviklende arbejdsplads

 • Lise Larsen, apoteker, Frederikssund Apotek
 • Mads Haaning, apoteker, Sorø Apotek

15.00 - Basar 

 • Spis tapas med et glas vin eller vand til.
 • Gå på karriereindkøb i basaren og find jobåbninger og hør om udviklingsmuligheder, arbejdsopgaver, nye sundhedsydelser, ansættelsesforhold og meget andet om apoteket.
 • Mød medarbejdere fra Pharmakon, apotekernes udviklingscenter.

16.00 - Tak for i dag

Bussen til Odense kører 16.30.