Ambassadørkorpset er en del af en storstilet kampagne, centreret omkring www.apotekskarriere.dk. Målet er at få flere unge til at vælge en karriere i sektoren.

Hvem leder vi efter?

• Dig der kan inspirere andre unge til at vælge en apotekskarriere.
  • Dig der føler, at din uddannelse er et godt springbræt til en spændende karriere.
  • Dig der er ambitiøs og god til dit fag.
  • Dig der kan lide at være på, og ikke har noget imod at fortælle om dig selv, din historie og dit arbejdsliv.
  • Dig der er vant til at begå dig på de sociale medier.

Profil

Du er mellem 20 og 35 år, har færdiggjort din uddannelse som farmakonom eller farmaceut indenfor de seneste par år og arbejder på apotek. Du kan også være 2. års farmakonomelev, der starter på 3. år efter sommerferien.

Hvad forventes af dig?

• Du skal afsætte tid til at udarbejde og poste 2-3 opslag om din hverdag på apoteket på kampagnens Facebookside ca. hver 6. uge.
  • Din arbejdsgiver skal give tilladelse til, at du medvirker.
  • Du skal afsætte tid til at deltage i løbende opfølgnings- og coachingmøder henover året, hvor der følges op på aktiviteterne på Facebook.

Hvad får du ud af det?

• Du bliver en del af et unikt netværk af ambitiøse personer i apotekssektoren.
  • Du bliver profileret, og dine evner til at kommunikere bliver trænet.
  • Du får nogle anderledes og sjove oplevelser.
  • Du får et indblik i, hvordan en stor kampagne bliver gennemført.

Er du interesseret?

Hvis du mener, at du er et godt match i forhold til Apotekerforeningens kampagne, så send din ansøgning senest 31. marts 2019 via formularen her:
apotekerforeningen.youngcrm.com/signup/2448

NB: For at deltage som ambassadør, kræver det, at du kan deltage på introworkshop den 9. maj kl. 10.00-14.00 hos Danmarks Apotekerforening, Bredgade 54, 1260 København K