Danmarks Apotekerforening søger en barselsvikar til stillingen som kommunikationskonsulent fra den 1. september 2020 eller snarest muligt derefter.

Dit fokus vil være på den kommunikation, der går direkte ud til borgerne. På dit bord vil du bl.a. finde apotekets kampagner, der kan handle om alt fra fodsvamp til influenzavaccination. Du kommer også til at stå i spidsen for foreningens Facebook-side.

Du bliver en del af et velfungerende kommunikationsområde i et sekretariat med forskellige fagligheder.

Dine arbejdsopgaver

● Projektleder for apotekernes sundhedsfaglige kampagner

● Drift og udvikling af foreningens kanaler på Facebook

● Projektleder for øvrige kampagner og samarbejder, fx Men’s Health Week, kampagne for influenzavaccination, Antibiotikadagen

● Produktion af artikler til apotekernes fagblad Farmaci

● Udvikling af diverse marketingsmaterialer, fx brochurer, infografikker, videoer

Den ideelle kandidat

Vi forventer, at du kan nikke genkendende til flere af disse punkter:

● Relevant uddannelse inden for kommunikation

● Erfaring med kampagnearbejde og/eller marketing

● Dygtig til at skrive – hvad end det drejer sig om den dybdegående artikel eller det fængende Facebook-opslag

● Struktureret tilgang til arbejdsopgaver

● Kreativ

● Ikke-ryger

Vi tilbyder

● Et barselsvikariat på 32 timer om ugen fra den 1. september 2020 til den 1. august 2021

● Et selvstændigt og kreativt job

● Masser af ansvar og mulighed for selv at præge arbejdet

● Et sundt arbejdsmiljø med gode, ambitiøse og dygtige kolleger

● Gode ansættelsesforhold

Arbejdspladsen er beliggende i Bredgade 54, 1260 København K.

Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:

● Kommunikationskonsulent Louise Dissing Schiøtt på 21 77 97 00 eller lds@apotekerforeningen.dk. Træffes t.o.m. uge 30.

● Kommunikationsdirektør Lene Lund Hansen på 20 55 49 48 eller llh@apotekerforeningen.dk. Træffes fra uge 31.

Alle ansøgninger skal indsendes elektronisk til:

Ansøgningsfristen er den 1. august 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 33. Tiltrædelse den 1. september 2020 eller snarest muligt derefter.