Apotekssektoren er i rivende udvikling med mange nye apoteker og nye opgaver. Dette kaster flere og flere personalejuridiske opgaver og ledelsesmæssige overvejelser af sig. Vi søger derfor lige nu en ny dygtig og serviceminded kollega, der kan yde professionel personalejuridisk rådgivning til vores medlemmer.

Klar og præcis rådgivning er efterspurgt og højt værdsat af medlemmerne. Du vil blive en del af et team, der leverer lige netop det. Tilgængelighed og kvalitet er derfor fokusområder.

Stillingens vigtigste arbejdsområder er:

• at yde rådgivning på telefon og mails til vores 185 medlemmer
  • at deltage i mæglingsmøder med de faglige organisationer
  • at forberede eventuelle sager – herunder voldgiftssager og retssager
  • at skrive korte orienteringer om relevant lovgivning og ny retspraksis
  • at fortolke sektorens overenskomster og arbejdsmarkedslovgivning generelt
  • at undervise apotekere og ledende medarbejdere om personalejuridiske temaer
  • at skrive interne oplæg om diverse arbejdsretlige emner og tendenser på arbejdsmarkedet
  • at deltage i forberedelsen af og indgå i overenskomstforhandlinger med de faglige organisationer
  • i det hele taget at støtte apotekerne i at forme gode og velfungerende arbejdspladser med et sundt arbejdsmiljø

Den ideelle kandidat:

• har flere års erhvervserfaring efter afsluttet relevant kandidatuddannelse
  • er teoretisk og praktisk godt inde i det personalejuridiske område – både den individuelle og den kollektive arbejdsret
  • har erfaring med telefonisk og skriftlig medlemsrådgivning samt forhandling af konkrete personalesager
  • har erfaring med overenskomstforhandlinger, herunder omkostningsberegning
  • har erfaring med eller interesse for HR- og ledelsesrådgivning
  • er åben, serviceorienteret og hjælpsom
  • er ikke-ryger

Vi tilbyder:

En fast stilling med attraktive personalegoder i en politisk team- og projektorganisation i udvikling. Et udfordrende og selvstændigt job med en bred kontaktflade til apotekerne i et professionelt arbejdsmiljø præget af høj aktivitet og godt humør.

Det er en fuldtidsstilling uden højeste arbejdstid.

Ansøgning:

Yderligere oplysninger om stillingen får du ved henvendelse til Personalejuridisk chef Andreas Nielsen: 33 76 76 31 eller til Viceadministrerende direktør Dan Asmussen på telefon: 33 76 76 53

Ansøgninger skal indsendes elektronisk, sammen med eksamensbevis og eventuelle udtalelser ved brug af dette link:

Ansøg via Elvium

Ansøgningsfristen er: Mandag den 5. september 2022.

Vær dog opmærksom på, at vi holder samtaler løbende. Vi vil gerne have dig som ny kollega med virkning fra den 1. november 2022.

DANMARKS APOTEKERFORENING ER APOTEKERNES ARBEJDSGIVER- OG BRANCHEORGANISATION OG BESKÆFTIGER OMKRING 60 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE. APOTEKSSEKTOREN HAR OMKRING 5.500 MEDARBEJDERE OG EN ÅRLIG OMSÆTNING PÅ GODT 13 MIA. KR.

LÆS MERE OM DANMARKS APOTEKERFORENING OG SE NYHEDER, ANALYSER, FAKTA, POLITISKE HOLDNINGER OG DEBAT OM APOTEKERNE OG DANSKERNES LÆGEMIDDELFORBRUG PÅ www.apotekerforeningen.dk