Piccoloen/piccolinen i Danmarks Apotekerforening har mange forskellige opgaver. Alle i organisationen har brug for din hjælp. Du bliver en del af Team Intern Service og får kontakt med alle i sekretariatet. Du får en god fornemmelse af, hvad en brancheorganisation beskæftiger sig med.

Stillingen er en fuldtidsstilling med flekstid. I samarbejde med en studentermedarbejder på deltid bliver en del af dit job at passe vores forsendelse. Jobbet er meget selvstændigt, og mødestabilitet og initiativ er en absolut nødvendighed.

Vi forestiller os, at du har bestået en gymnasial eksamen med et godt resultat. Du har måske været ude at rejse eller været på højskole. Du har sikkert også haft et fritidsjob samtidig med skolen, og vi modtager gerne en udtalelse herfra.

Arbejdsopgaver:

• Åbning, scanning og efterbehandling af foreningens post
  • Daglig fordeling af intern post
  • Pakning af forskellige materialer til forsendelse
  • Aflevering af udgående post på posthuset
  • Fotokopiering og efterbehandling af papiropgaver
  • Dagligt opfylde kopimaskiner og printere med papir
  • Kontakt til leverandører samt varebestilling
  • Afløsning i receptionen samt forefaldende arbejde i forsendelsen og i huset
  • Hjælpe i køkkenet med opdækning, afrydning og opvask
  • Byærinder
  • Ad hoc opgaver bl.a. angående tidsskrifter, bøger og fysisk arkiv
  • Kreative opgaver af forskellig art
  • Indtastning i diverse databaser
  • Modtagelse af bestillinger fra Danmarks Apotekerforenings medlemmer
  • Elektronisk udsendelse af diverse materialer
  • Sætte varer på plads
  • Holde orden
  • Udførelse af tungt, fysisk arbejde.

Du er:

• Frisk og imødekommende med et godt humør
  • Mødestabil
  • Serviceminded og god til at samarbejde
  • Selvstændigt arbejdende og pligtopfyldende
  • God til at prioritere mange forskellige opgaver
  • God til at overholde aftaler og tidsfrister
  • Omhyggelig og har ordenssans
  • God til både skriftligt og mundtligt dansk
  • Kendskab til Officepakken på brugerniveau
  • Ikke-ryger.

Vi tilbyder:

Et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer indenfor tidsrummet kl. 8.00-15.30 fra mandag til fredag. Overarbejde vil forekomme. Ansættelsesvarigheden er som udgangspunkt fra den 20. august 2020 og frem til den 31. august 2021.

Yderligere oplysninger om stillingen får du ved henvendelse til konsulent Kirsten Laursen i Intern Service på telefon 3376 7621.

Ansøgning:

Alle ansøgninger skal indsendes elektronisk via dette link sammen med dit seneste eksamensbevis og eventuelle udtalelser.

Ansøgningen skal være Danmarks Apotekerforening i hænde senest:

Mandag d. 8. juni 2020

Samtaler forventes afholdt i ugerne 24 og 25.

DANMARKS APOTEKERFORENING ER APOTEKERNES ARBEJDSGIVER- OG BRANCHEORGANISATION OG BESKÆFTIGER OMKRING 60 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE. APOTEKSSEKTOREN HAR OMKRING 5.500 MEDARBEJDERE OG EN ÅRLIG OMSÆTNING PÅ GODT 14 MIA. KR.

LÆS MERE OM DANMARKS APOTEKERFORENING OG SE NYHEDER, ANALYSER, FAKTA, POLITISKE HOLDNINGER OG DEBAT OM APOTEKERNE OG DANSKERNES LÆGEMIDDELFORBRUG PÅ www.apotekerforeningen.dk