I kommunikationsområdets webredaktion driver vi alle foreningens digitale platforme, både eksterne (såsom apoteket.dk, apotekerforeningen.dk og en ny app, som er på trapperne) og interne (såsom intranet og apotekernes medlemsnet).

Vi har mange gryder i kog, og vi har brug for dig til at hjælpe os i det daglige med drift og udvikling.  Målet er at sikre en brugervenlig, sammenhængende og overskuelig kommunikation på alle vores digitale kanaler.

Dine opgaver
Dine primære opgaver bliver at:

• Redigere indhold på vores digitale flader (vi anvender Sitecore)
  • Undervise og supportere redaktører i Sitecore
  • Fotografere, optage video og billedbehandle digitalt indhold
  • Assistere med support af vores kommende app
  • Opbygge kampagnesider
  • Stå for daglig webstatistik i Google Analytics
  • Gå til hånde med mindre opgaver i hele Kommunikations område

Stillingen er på 15 timer ugentligt fordelt på to hele dage. Du kommer tæt på hverdagen i en velfungerende kommunikationsafdeling, hvor dine bidrag og ideer til drift og udvikling af nye digitale produkter er meget velkomne.

Du får gode muligheder for at udvikle dig og arbejde selvstændigt - og på sigt også brede dig til andre områder af vores kommunikation, alt efter hvad der opstår af nye opgaver hen ad vejen.

Den ideelle kandidat
Præcis hvilken uddannelse, du er i gang med, er ikke så afgørende, så længe den er relevant i forhold til jobbeskrivelsen.

Vi forventer desuden, at du kan nikke genkendende til flere af disse kvalifikationer

• Er skarp til alt IT og ikke bange for at lære nyt
  • Erfaring med redigering i et CMS, og især Sitecore
  • Viden om og interesse for brugervenlighed
  • Webstatistik i Google Analytics
  • Fotografering
  • Billedbehandling i Photoshop
  • Videoredigering i fx Imovie eller andre programmer
  • Erfaring med at servicere kunder/online brugere
  • Minimum et år tilbage af din uddannelse
  • Kan lide at have mange bolde i luften
  • Kan arbejde hos os to hele dage om ugen
  • Gode evner som holdspiller
  • Ikke-ryger

Vi tilbyder
Gode ansættelsesvilkår i en politisk organisation i udvikling. Et udfordrende og selvstændigt job i en professionel og teambaseret organisation, der råder over mange kompetencer og faglige ressourcer i et arbejdsmiljø præget af et højt aktivitetsniveau, gode kolleger og godt humør.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder for Web, Hanne Vestergaard på 25 48 72 67 eller hav@apotekerforeningen.dk

Alle ansøgninger skal indsendes elektronisk sammen med eksamensbevis og eventuelle udtalelser til:

Deadline for ansøgninger er: Mandag den 15. februar 2021
Samtaler forventes afholdt i uge 7 og 8. Tiltrædelse den 1. marts 2021, men gerne tidligere.