Apotekerne byder indenfor til masser af events. Apotekerforeningen er selv vært ved en række debatter, der alle kredser om brugen af og priserne på medicin. Teltet bliver også udlånt til flere organisationer og samarbejdspartnere, der står bag en række spændende debatter, som alle har fokus på sundhed og den måde, sundhedssektoren er organiseret. 

Blandt andet vil Lægemiddelstyrelsen i samarbejde med Københavns Universitet se på de nye perspektiver, der er inden for udviklingen af lægemidler. De har kaldt arrangementet ’Medicin til alle’. Og Praktiserende Lægers Organisation (PLO) vil åbne rækken af debatter med at sætte fokus på manglen på praktiserende læger. For nu bare at nævne et par eksempler.

Endelig kan man kigge forbi Apoteltet for at blive smurt ind i solcreme. For som de øvrige år har apotekerne fokus på at forebygge de solskoldninger, som Folkemødets deltagere risikerer at komme hjem med efter et par dage udendørs – en risiko, der er blevet mere aktuel efter vejrudsigten er kommet med løfter om sol og godt vejr. Så foreningen medbringer masser af solcreme og gode råd om, hvilken type man skal vælge. Både fredag og lørdag mulighed for at få tjekket sin hud for solskader, da øens hudlæge kommer forbi et par timer.

Lørdag formiddag stiller vi spørgsmålet: ”Hvorfor bruger rigtige mænd ikke solcreme?” Her vil apotekerne, Kræftens Bekæmpelse og Forum for Mænds Sundhed Svend Aage Madsen, der er formand for , give deres bud på, hvorfor mange mænd fravælger at bruge solcreme, og hvorfor mænd generelt er dårligere til at passe på sig selv.

Alt i alt er der masser af spændende muligheder for at blive klogere på sundheden i Apoteltet. Se hele programmet her:

Program i Apoteltet på Folkemødet 2022
  (Klik på programmet for en større version)